DevOps Specialist

We zoeken een DevOps Specialist met minimaal 3 jaar werkervaring in software ontwikkeling. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Je bent iemand die op zoek is naar een betere infrastructuur binnen de software ontwikkeling en beheer. Continuous deployment en integration zijn jouw domein. Je kan de huidige release aanpak bij een bedrijf snel doorgronden en komt met voorstellen om het beter te doen. Je bent bekend met tools als Docker, Ansible, Puppet, Git en je bent handig met scripting.

Wie zijn wij?

Valueminds bestaat sinds 2017 en is gespecialiseerd in het detacheren van Scrum Masters, Product Owners, DevOps specialisten en Agile Coaches. Valueminds is het nieuwe zusje van software testbedrijf Testpeople. De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers, net als Testpeople op dit moment.

Wat bieden wij jou?   

Omdat Valueminds nog in de kinderschoenen staat, heb je veel ruimte om mee te bepalen over de koers die de organisatie op gaat. Er is veel plek voor persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker van Valueminds sta je op nummer 1. Je komt te werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevende opdrachtgever van Valueminds. Ons hoofdkantoor is in Breda, maar we zoeken voornamelijk mensen voor onze opdrachtgevers in regio Utrecht/de Randstad. Arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld.

Solliciteren kan via info@valueminds.nl. Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

Wil jij een melding krijgen wanneer een van onze collega’s een nieuwe blog heeft geschreven? Meld je dan hier aan, en je krijgt een seintje bij het plaatsen van een nieuwe blog. We zullen jouw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.