Scrum Master

We zoeken een Scrum Master met minimaal 3 jaar werkervaring in zijn haar/rol, maar ook ervaring in het primaire proces (tester, ontwikkelaar, etc.). Je spreekt goed Nederlands en Engels. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring heeft met Scrum; dit kan als Scrum Master zijn of als lid van een scrumteam. Daarnaast zijn we op zoek naar een verbinder, iemand die positief kritisch is en een assertief persoon. Tot slot ben je altijd op zoek naar oplossingen om slimmer te werken.

Wie zijn wij?

Valueminds bestaat sinds 2017 en is gespecialiseerd in het detacheren van Scrum Masters, Product Owners, DevOps Specialisten en Agile Coaches. Valueminds is het nieuwe zusje van software testbedrijf Testpeople. De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers, net als Testpeople op dit moment. Bij Valueminds staat kennisdeling voorop! Dit kan je merken aan de agile guilds en meetups die we organiseren. Maar we vinden ook andere dingen belangrijk, zoals het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We steunen verschillende goede doelen die alle medewerkers zelf mogen aandragen. Misschien wel het belangrijkste element van Valueminds, is dat alles wat we doen om medewerkersgeluk draait. Zo start je bij ons alleen bij een opdrachtgever, wanneer jij je hier goed bij voelt.

Wat bieden wij jou?

Omdat Valueminds nog in de kinderschoenen staat, heb je veel ruimte om mee te bepalen over de koers die de organisatie op gaat. Er is veel plek voor persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker van Valueminds sta je op nummer 1. Je komt te werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevende opdrachtgever van Valueminds. Ons hoofdkantoor is in Breda, maar we zoeken voornamelijk mensen voor onze opdrachtgevers in regio Utrecht/de Randstad. Arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld. Met andere woorden: een bovengemiddeld salaris, zelf kiezen in welke auto je gaat rijden, bijzonder verlof dagen, leuke uitstapjes met je collega’s, bij een opdracht starten wanneer het goed voelt voor jou, opleidingsmogelijkheden in de richting die je zelf kiest, en nog veel meer!

Solliciteren kan via info@valueminds.nl! Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

Als je nog twijfelt om te solliciteren, bijvoorbeeld omdat je geen 5-10 jaar ervaring hebt, helpen wij je graag verder. We kijken eerlijk en realistisch naar je CV, maar belangrijker nog vinden dat het klikt. Je kan altijd contact met ons opnemen!

Wil jij een melding krijgen wanneer een van onze collega’s een nieuwe blog heeft geschreven? Meld je dan hier aan, en je krijgt een seintje bij het plaatsen van een nieuwe blog. We zullen jouw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.