Valueminds Agile Meetup Breda

Aankondiging: Agile Meetup Breda #4

Op 25 september is alweer de vierde Agile Meetup Breda van Valueminds! Je kan je hier aanmelden. De agile community in Breda bestaat inmiddels uit bijna 150 leden. Mocht je op 25 september niet kunnen, kan je je wel aanmelden voor de agile groep Breda, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste meetups.

Het thema op 25 september is ‘Liberating Structures’. Dit is een verzamelijk van faciliteertechnieken voor allerlei meetings ene events die de laatste tijd steeds meer genoemd worden. De term is uitstekend gekozen, het zijn structuren om meetings te faciliteren, die je niet begrenzen maar juist heel veel ruimte genereren voor creativiteit en innovatie.

Tijdens de meetup zullen we globaal kijken naar het gehele idee van Liberating Structures, en we gaan ook met een aantal van de technieken praktisch aan de slag. Het is een mooie meetup om je toolbox verder te vullen met materiaal om nog meer succes vol te zijn in je rol. Je kan naar de meetup komen als je nog weinig ervaring hebt met agile werken, of als je juist al heel veel ervaring hierin hebt: iedereen is welkom!

De Agile Meetup Breda wordt zoals altijd georganiseerd vanuit Valueminds, maar we werken graag samen met andere partijen! Zo zullen we deze keer waarschijnlijk meeten op de locatie de Avans Hogeschool in Breda.

De meetup is op 25 september en duurt van 16:00 uur tot ongeveer 20:00 uur. Aanmelden kan dus hier! Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door even te bellen (085 273 19 54) of te mailen. Tot dan!

Ps: André gaat ook spreken op 18 september bij de Meetup Agile & Robotica in Eindhoven. Hier kan je je ook voor aanmelden!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *