Meetup Valueminds Breda

Agile Meetup Breda #5: CI/CD

Op 20 november van 16:00 – 20:00 uur hebben wij de vijfde Agile Meetup Breda gepland. Je hebt nog 1 week om je hiervoor aan te melden!

De meetup wordt georganiseerd in samenwerking met Alphabet en de meetup is ook op hun kantoor, adres: Takkebijsters 59, 4817BL in Breda. Het thema van de meetup is CI/CD (Continuous integration / continuous delivery/deployment). De Meetup start om 16:00 uur, en we starten met een presentatie over CICD. Vervolgens gaan we in kleine groepjes interactieve sessies houden. Alphabet heeft een lekker broodjesdiner geregeld en er is genoeg tijd ingepland om kennis te maken en te netwerken.

Als je erbij wil zijn, kan je dit aangeven door jezelf op aanwezig te zetten op de Meetup pagina. Eventuele dieetwensen kan je doorgeven aan Sanne Fraanje via de meetup pagina. Je kan op deze pagina ook alles vinden over het programma, parkeren, etc.

We kijken er naar uit, tot 20 november!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *