Meetup Rotterdam & Breda

Wisten jullie dat wij ook regelmatig Meetups organiseren?

Deze meetups worden ongeveer iedere 8 weken georganiseerd en duren van 16:00 uur tot 20:00 uur.

We organiseren deze avonden in Breda en in Rotterdam.

De onderwerpen wisselen, van de zachte kanten van een agile transitie tot liberating structures en van Kanban tot DevOps. Het zijn interactieve bijeenkomsten waarbij het publiek (mede) het programma bepaalt.

De avonden zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Je ziet tijdens een meetup ook een super divers publiek: van net afgestudeerden die meer willen weten over agile werken, tot agile coaches die al jaren lange ervaring hebben met het leiden van agile transities. Dit maakt de avonden extra leuk en interactief. Daarnaast is het een super leuke manier om je netwerk uit te breiden en ‘een kijkje in de keuken’ bij verschillende bedrijven te nemen. De locaties zijn iedere keer verschillend en komen vanuit de Meetup Community zelf. Lijkt het je leuk om ook een keer aan te sluiten bij een meetup? Meld je dan nu aan voor de Meetup groep.

Meld je hier aan voor de Agile Meetup Rotterdam!

Meld je hier aan voor de Agile Meetup Breda!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *