Cursussen

Agile Foundations - donderdag 12 april - 09:00 tot 17:00 uur

Op 15 maart wordt er een Agile Foundations cursus gegeven door André Heijstek, een begrip in de agile-wereld. Na deze cursus ben jij op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van agile & scrum werken.

Je leert de stof door veel interactie in de groep, fun en games.

De cursus kost €695,00 voor de hele dag inclusief lunch.  Mocht je een cursus Agile Foundations willen combineren met een cursus Scrum Master of Product Owner? Dan mag je deze twee cursussen volgen voor het aantrekkelijke tarief van 995,00!

Schrijf je nu in voor deze cursus via info@valueminds.nl. De cursus is op de mooie en landelijke locatie 'de Boerinn' in Kamerik en is uiteraard inclusief lunch.

Scrum Master - vrijdag 13 april - 09:00 tot 17:00 uur

Op 16 maart organiseert Valueminds een Scrum Master cursus. Je bent na de cursus Scrum Master helemaal klaargestoomd voor het assessment PSM1.

Maar dat niet alleen, je hebt ook een leuke dag achter de rug met leren door veel fun & games. De cursus kost 695,00 voor de hele dag inclusief lunch. De cursus i op de mooie en landelijke locatie 'de Boerinn' in Kamerik en is uiteraard inclusief lunch.. Als je de Scrum Master cursus combineert met een cursus Agile Foundations - krijg je een aantrekkelijk kortingstarief, namelijk 995,00 voor beide cursus dagen!

 

Wil jij meedoen met de cursus? Stuur dan nu een mailtje naar info@valueminds.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kanban cursus

Wil je een cursus volgen waarbij de focus op Kanban ligt? Dan raden wij aan om dit bij onze partner partij Co Chi te doen.

Aanbevelingen