Cursussen

Wil jij over agile leren én het goede doel steunen?

Wij organiseren op vrijdag 6 juli een cursusdag waarbij we antwoord geven op al jouw agile vragen! De rode draad van deze cursus zijn de blogs van André, waarbij hij dieper ingaat op allerlei verschillende agile onderwerpen. Daarnaast is er tijd om de specifieke agile vragen van de deelnemers te behandelen. De cursus is voor mensen die al ervaring hebben met agile werken, maar graag nog een niveau dieper willen gaan. We nemen de stap van ‘het agile trucje kunnen’, naar een agile mindset hebben. Deze cursus is op een mooie locatie in regio Utrecht en duurt van 09:00 – 17:00 inclusief lunch. De locatie zal centraal gelegen zijn en wordt later bekend gemaakt.

Wat kost het?

Wij bieden deze cursus ‘gratis’* aan (!), maar in plaats van je cursusbedrag mag je een bedrag doneren aan het goede doel Groasis. Groasis is een organisatie die de verwoestijning die wordt veroorzaakt door de mens tegengaat met hun innovatieve product de ‘Growboxx’. 

Ons zusterbedrijf, Testpeople, is hard op weg om gouden aandeelhouder van deze organisatie te worden. Je mag dus deze cursus volgen, en aan het einde van de dag zelf invullen hoeveel je hem waard vond! Lees hier meer over de actie voor Groasis.

*Weet je niet hoeveel je moet geven? We geven je graag een indicatie! Wij vinden deze cursus €250,00 euro waard, ook rekening houdend met de kosten voor de locatie etc.

Meedoen?

Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar s.fraanje@testpeople.nl om je aan te melden. Je kan ook een bericht naar dit emailadres sturen wanneer je meer wil weten of onderwerpen hebt die je wil bespreken tijdens deze cursus!

Kanban cursus

Wil je een cursus volgen waarbij de focus op Kanban ligt? Dan raden wij aan om dit bij onze partner partij Co Chi te doen.

Aanbevelingen