Valueminds | How agile are you?

Cursussen

Op deze pagina lees je de geplande cursussen van Valueminds. Naast onze geplande cursussen, bieden wij ook cursussen aan op het gebied van agile basics & agile advanced. Je kan altijd contact met ons opnemen, wanneer je een cursus wil aanvragen die niet op deze pagina staat.

Scrum Master Cursus

Op 20 februari 2019 organiseren we een scrum master cursus. Als je interesse hebt in het volgen van deze cursus, kan je een bericht sturen naar info@valueminds.nl. Na deze cursus ben je klaar voor het behalen van je scrum master certificaat.
De cursus wordt, afhankelijk van het niveau van de groep, gecombineerd met een stukje agile foundations. Het is handig als je al wat agile kennis hebt, vandaar dat wij je van te voren de Scrum Guide en wat artikelen toesturen met informatie zodat je jezelf alvast kan voorbereiden.

Deze cursus zal plaatsvinden op een mooie, landelijke locatie in regio Utrecht. De dag duurt van 09:00 – 17:00 uur en is inclusief lunch. De cursus wordt gegeven door André Heijstek, een begrip in de agile wereld en de directeur van Valueminds. Het is een interactieve dag met leren door fun en games. De kosten voor deze cursus zijn 695,00. Wil je zowel een Product Owner als Scrum Master cursus volgen? Dit kan voor het actietarief van 995,00!

Meedoen?

Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar info@valueminds.nl om je aan te melden. Je kan ook een bericht naar dit emailadres sturen wanneer je meer wil weten of onderwerpen hebt die je wil bespreken tijdens deze cursus! De Scrum Master cursus is op 20 februari 2019 van 09:00 -17:00.

Product Owner Cursus

Op 21 februari organiseren wij een product owner cursus. Als je deze cursus wil volgen, of je hebt hier een vraag over, kan je een mail sturen naar info@valueminds.nl. Na deze cursus ben je klaar voor het behalen van je product owner certificaat. Het is fijn als je al wat basiskennis van agile hebt. We sturen je voor deze cursus de Scrum Guide en wat andere artikelen toe, waardoor je jezelf alvast kan inlezen. Als je helemaal geen agile kennis hebt, kan je er ook voor kiezen om eerst een Agile Foundations cursus te volgen. Ook deze kunnen wij op aanvraag verzorgen.

Deze cursus zal plaatsvinden op een mooie, landelijke locatie in regio Utrecht. De dag duurt van 09:00 – 17:00 uur en is inclusief lunch. De cursus wordt gegeven door Andre Heijstek, een begrip in de agile wereld en de directeur van Valueminds. Het is een interactieve dag met leren door fun en games. De kosten voor deze cursus zijn 695,00. Wanneer je zowel de Product Owner cursus als de Scrum Master cursus wil volgen, kan dit voor het actie-tarief van 995,00!

Kanban cursus

Wil je een cursus volgen waarbij de focus op Kanban ligt? Dan raden wij aan om dit bij onze partner partij Co Chi te doen.