Valueminds | How agile are you?

Cursussen

Op deze pagina lees je de geplande cursussen van Valueminds. Naast onze geplande cursussen, bieden wij ook cursussen aan op het gebied van agile basics & agile advanced. Je kan altijd contact met ons opnemen, wanneer je een cursus wil aanvragen die niet op deze pagina staat.

Scrum Master Cursus

We organiseren op 22 november van 09:00 uur tot 17:00 uur een Scrum Master cursus. Na deze cursus ben je klaar voor het behalen van je scrum master certificaat.
Het is handig als je voor deze cursus al wel wat basiskennis over agile werken hebt, hiervoor kan je onze Agile foundations cursus volgen (deze kan je aanvragen via info@valueminds.nl)

Deze cursus zal plaatsvinden op een mooie, landelijke locatie in regio Utrecht. De dag duurt van 09:00 – 17:00 uur en is inclusief lunch. De cursus wordt gegeven door Andre Heijstek, een begrip in de agile wereld en de directeur van Valueminds. Het is een interactieve dag met leren door fun en games. De kosten voor deze cursus zijn 695,00. Wil je zowel een Product Owner als Scrum Master cursus volgen? Dit kan voor het actietarief van 995,00!

Meedoen?

Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar info@valueminds.nl om je aan te melden. Je kan ook een bericht naar dit emailadres sturen wanneer je meer wil weten of onderwerpen hebt die je wil bespreken tijdens deze cursus! De datum van deze cursus ligt nog niet vast, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat we hiervoor krijgen.

Product Owner Cursus

We organiseren op 23 november van 09:00 tot 17:00 uur een Product Owner cursus! Na deze cursus ben je klaar voor het behalen van je product owner certificaat.
Het is handig als je voor deze cursus al wel basiskennis over agile werken hebt. Hiervoor kan je onze Agile foundations cursus volgen (deze vraag je aan via info@valueminds.nl).

Deze cursus zal plaatsvinden op een mooie, landelijke locatie in regio Utrecht. De dag duurt van 09:00 – 17:00 uur en is inclusief lunch. De cursus wordt gegeven door Andre Heijstek, een begrip in de agile wereld en de directeur van Valueminds. Het is een interactieve dag met leren door fun en games. De kosten voor deze cursus zijn 695,00. De datum van deze cursus ligt nog niet vast, deze is afhankelijk van het aantal aanmeldingen

Kanban cursus

Wil je een cursus volgen waarbij de focus op Kanban ligt? Dan raden wij aan om dit bij onze partner partij Co Chi te doen.