Valueminds | Can you speak your mind

Diensten

Detacheren van agile professionals

Valueminds heeft ervaren Product Owners, Agile coaches, Scrum Masters en DevOps specialisten in dienst. Onze medewerkers hebben altijd jarenlange ervaring en hebben al in meerdere scrum teams bij verschillende organisaties gewerkt. Door die brede achtergrond zijn ze snel in staat om waarde toe te voegen aan het team en de organisatie. Naast het werken voor één team leveren we ook meerwaarde voor de gehele organisatie. We delen onze ervaring met de professionals van andere teams, kunnen kennisdelingsessies organiseren, begrijpen wat er in de organisatie ‘om de Scrum-teams heen’ gebeuren moet om de teams succesvol te laten opereren.

We zijn werkzaam bij de meest innoverende opdrachtgevers en onze medewerkers zijn gedetacheerd door heel Nederland.

Verbeteren van de huidige agile organisatie

Door onze ruime ervaring met agile werken, in Scrum-teams, DevOps, Kanban en XP, kunnen we snel zien wat er kan verbeteren aan uw agile organisatie. Een paar dagen observeren, spreken met diverse medewerkers in allerlei rollen en lagen in de organisatie is voldoende om daarna een verbeterworkshop te organiseren.

Hier leggen we de gevonden knelpunten op tafel en komen met suggesties om zaken anders aan te pakken. Waar nodig begeleiden we in het vervolgtraject.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!