Scrum master

We zoeken een Scrum Master met 5-10 jaar werkervaring in het primaire proces (tester, ontwikkelaar, etc.). Je spreekt goed Nederlands en Engels. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring heeft met Scrum; dit kan als Scrum Master zijn of als lid van een scrumteam. Daarnaast zijn we op zoek naar een verbinder, iemand die positief kritisch is en een assertief persoon. Tot slot ben je altijd op zoek naar oplossingen om slimmer te werken.

Wie zijn wij?

Valueminds bestaat sinds 2017 en is gespecialiseerd in het detacheren van Scrum Masters, Product Owners, DevOps Specialisten en Agile Coaches. Valueminds is het nieuwe zusje van software testbedrijf Testpeople. De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers, net als Testpeople op dit moment.

Wat bieden wij jou?

Omdat Valueminds nog in de kinderschoenen staat, heb je veel ruimte om mee te bepalen over de koers die de organisatie op gaat. Er is veel plek voor persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker van Valueminds sta je op nummer 1. Je komt te werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevende opdrachtgever van Valueminds. Ons hoofdkantoor is in Breda, maar we zoeken een opdracht die dicht ligt bij jouw woonplaats. Arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld.

Solliciteren kan via info@valueminds.nl! Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

Deel nu deze vacature op social media:

Wil jij een melding krijgen wanneer een van onze collega's een nieuwe blog heeft geschreven? Meld je dan hier aan, en je krijgt een seintje bij het plaatsen van een nieuwe blog.

We zullen jouw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.