Valueminds | Scrum

Valueminds

‘Vanaf 1 januari 2017 start ik, in samenwerking met Testpeople, het bedrijf Valueminds. Vanuit Valueminds willen we onze klanten waarde leveren door ervaren agile coaches, scrum masters en product owners te detacheren. Valueminds levert mensen die gepokt en gemazeld zijn in hun vak. Ze kennen niet een agile trucje, ze hebben agile denken diep in hun minds en hun gevoel zitten. Maar ze kennen niet alleen agile. Door hun uitgebreide bedrijfservaring kunnen ze ook gewoon met gezond verstand meedenken en meewerken. Ze weten hoe ze een team moeten bouwen, hoe ze mensen kunnen verbinden, wanneer het nodig is om zelf in actie te komen en wanneer het verstandig is om de zelf-organisatie de ruimte te geven.

Ik werk al een aantal jaar zo af en toe samen met Testpeople en ben altijd erg enthousiast over dit bedrijf. De medewerkers staan er absoluut op nummer 1. Een mooi voorbeeld daarvan is hoe deze samenwerking ontstond. Een aantal testers uit Testpeople gaf aan wel interesse te hebben om een agile rol op zich te nemen. In plaats van de reactie: “dan moet je maar eens een nieuwe werkgever zoeken” kwam er de reactie: “dan gaan we maar eens kijken of we daar iets voor kunnen regelen”. En zo werd bekeken of er geen nieuw bedrijf gestart kon worden en werd ik gevonden als trekker voor dat bedrijf.

Naast een bedrijf met de medewerkers op nummer 1, is er ook veel aandacht voor de maatschappij en worden er op allerlei manieren diverse goede doelen in Nederland en daarbuiten ondersteund.

Gevolg is dat dit een zeer gezond bedrijf is met testers waar hun klanten erg enthousiast over zijn en een uitzonderlijk laag personeelsverloop.
We hopen dat het kleine zusje een flink stuk van dit DNA zal erven.

De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers, net als Testpeople op dit moment.’

Interesse om eens kennis te maken om jouw bedrijf meer agile te maken? Neem dan contact op met:

Andre Heijstek ValuemindsAndré Heijstek
andre.heijstek@valueminds.nl
0648476451