Valueminds | Agile coaches, Product owners, Scrum masters

Wat doen wij?

Valueminds heeft twee kernactiviteiten: het agile veranderproces en agile disciplines. Met het agile veranderproces bedoelen we het omvormen of het verbeteren van een traditioneel denkend (waterval) bedrijf naar een flexibele, agile omgeving. Met agile disciplines bedoelen we de verschillende rollen die we kunnen bekleden. Zo leveren we Scrum Masters, Product Owners, Agile Coaches en DevOps Specialisten.

We kunnen een complete organisatie ondersteunen die een volledige transitie doorgaat, maar ook een klein team dat net wat meer aansturing nodig heeft. Het maakt niet uit op welke schaal, maar: het leveren van waarde is ons hoofddoel, vandaar ook de naam Valueminds.

Volgens ons gaat het leveren van waarde verder dan dat. Wij geloven er namelijk in dat ondernemen meer is dan alleen geld verdienen. Zo proberen we vanuit alle aspecten maatschappelijk verantwoord te zijn. Dat betekent dat onze medewerkers op nummer één staan, maar ook dat we een milieubewuste organisatie zijn.

De wereld om ons heen staat geen seconde stil. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat flexibiliteit en innovatie noodzakelijk zijn. En dat merk je aan iedere vezel van Valueminds.