Valueminds | How agile are you?

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren Agile Minds. We ademen agile, we denken agile, we doen al heel lang niets anders. Agile betekent voor ons in de eerste plaats dat we waarde, value, willen leveren. Die leveren wij zelf, in de rollen die we vervullen bij onze klanten. Bijvoorbeeld als scrum master, agile coach of product owner. En vooral zorgen we ervoor dat de teams waarin we werken waarde gaan leveren aan hun organisatie, en dat de organisaties waar we werken waarde gaan leveren aan hun klanten en andere stakeholders.

Valueminds is ontstaan vanuit zusterbedrijf Testpeople. Dit is een software testbedrijf uit Breda. De medewerkers van Testpeople groeiden van testers naar agile specialisten zoals Scrum Masters of Product Owners. Daarom kwamen we bij Testpeople op het idee om een nieuw bedrijf op te richten, gespecialiseerd in deze rollen, en dit werd Valueminds.

De eigenaar van Valueminds is André Heijstek, een begrip in de agile wereld. Hij is een veelgevraagde agile coach en is daarnaast actief in diverse agile rollen bij verschillende opdrachtgevers. Valueminds is opgericht op 1 januari 2017 en groeit snel. Vandaar dat je als medewerker erg veel inbreng hebt in het proces en in de richting waarin het bedrijf gaat groeien. Ons kantoor is in Breda, maar we hebben opdrachtgevers door heel Nederland. We zoeken de perfecte balans voor onze werknemers tussen: uitdaging in de opdracht, beloning & reisafstand.

Bij Valueminds hebben we veel gemeen met ‘zusje’ Testpeople: zo staan ook hier de medewerkers op nummer één, en besteden we veel aandacht aan worden wie je bent. Wil je in contact komen met ons? Klik dan hier!